Quazar Q-Car fekete autós telefontartó konzol és vezeték nélküli gyorstöltő

Ft6.035,04

Q-Car Charger
Szélvédőre rögzíthető praktikus és strapabíró univerzális telefontartó konzol, beépített vezeték nélküli Qi gyorstöltővel, ajándék Qi adapterrel, szivargyújtó adapterrel és USB kábellel.

Ezzel a minőségi konzollal, az autóban menet közben is egyszerű ráhelyezéssel töltheted telefonodat, nem kell többé a kábellel bajlódnod, mivel elég ha a konzol csatlakoztatva van a szivargyújtóhoz. Töltés közben használhatod a navigációt vagy telefonálhatsz a kihangosítóval, és ha szükséges, a konzol hátoldalán lévő kioldó gombok segítségével, egy mozdulattal veheted ki a készülékedet a konzol öleléséből.

DÖNTHETED, NYÚJTHATOD, FORGATHATOD. 100%-BAN TESTRE SZABHATÓ!
Ez az okos kis eszköz úgy van kitalálva, hogy szinte bármilyen szögben hajthatod, forgathatod és nyújthatod, amiről egy 180 fokban hajtható csukló, egy 360 fokban forgatható gömbcsukló és egy kihúzható teleszkópos rúd gondoskodik. Miután megtaláltad a megfelelő pozíciót, kézre álló, kényelmesen használható rögzítő csavarokkal fixálhatod a konzolt.

A telefontartó 3 és 6 colos képernyőméret között, bármilyen telefon befogadására képes. Erről, a jobbra-balra és lefelé is állítható, szivacsos védelemmel ellátott rögzítő karok gondoskodnak. Más konzoloktól eltérően a Q-Car Charger rögzítő karjait nem kézzel kell széthúzni minden alkalommal, tönkre téve ezzel a mechanikát, hanem 2db kioldó gomb egyszerű megnyomásával nyithatod oldalra és lefelé is. Így a kivétel és behelyezés is nagyon egyszerűvé válik, ráadásul a különböző méretű telefonok is stabilan és biztonságosan elhelyezhetőek benne. Emellett az alsó karok segítségével úgy pozícionálhatod a telefonodat, hogy a vezeték nélküli töltő is a megfelelő helyre kerüljön.

UNIVERZÁLIS VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ
Bár a Q-Car Charger konzolként is meglepően jó konstrukció, mégis az igazi előnye a vezeték nélküli gyorstöltésben van. A telefontartó konzolba beépítettünk egy Qi szabványú, vezeték nélküli technológián alapuló, indukciós telefontöltőt (a köznyelvben NFC vagy Qi töltőként is ismert). A rendszer lényege, hogy a töltéshez nincsen szükség arra, hogy kábeleket dugjunk a telefonba (természetesen magát a konzolt csatlakoztatni kell a szivargyújtóhoz, ehhez adaptert és kábelt is adunk), elég a telefont rögzíteni az elektromágneses mezőt generáló telefon tartó konzolra, és a gyújtás rákapcsolásával a töltés azonnal megkezdődik.

A Q-Car Charger a „hagyományos” vezeték nélküli és kábeles töltőkhöz képest, sokkal gyorsabban képes feltölteni az erre alkalmas készülékeket. 5V 2A, vagy 9V 1,67A 10 W (FAST CHARGER) töltés leadására képes. Ez azoknál a telefonoknál is elegendő, melyek energiaigénye magas, és nagykapacitású akkumulátorral szereltek.

Jellemzően, akár 1-1,5 óra alatt is feltöltheted vele a legtöbb telefont, 0-ról 100%-ra. Ez jóval gyorsabb mint a sima kábeles töltés, viszont még mindig lassabb, mint a közvetlen, gyorstöltő kábelszettes töltés, a Qi technológiából adódó energiaveszteség miatt. Mivel a Q-Car Charger így is szupergyors, a különbséget bőven feledteti a kényelem, a praktikum és a cool faktor 🙂

Ráadásul, a Q-Car Charger vezeték nélküli gyorstöltőnk jóval biztonságosabb a korai kábeles gyorstöltőkhöz képest, amelyekről elterjedt az a korántsem alap nélküli hír, miszerint károsítják a nem gyorstöltős, régebbi telefonok akkumulátorát. Emiatt már nem kell aggódnod, hiszen készülékünkben beépített szenzorok érzékelik a fogadó fél áramfelvevő képességét, és mindig a megfelelő áramerősséget adják le, így használatával az akkumulátorod akkor sem károsodik, ha nem képes a gyorstöltésre.

A vezeték nélküli gyorstöltő használatához semmire sem lesz szükséged, hiszen a csomagban minden szükséges tartozékot megtalálsz, hisz ajándékba adunk a Q-Car Charger mellé egy gyorstöltésre képes szivargyújtóba dugható adaptert, és egy hozzá való USB kábelt, és természetesen egy Qi adaptert is. A Qi adaptert micoUSB, lighting, és Type-C csatlakozóval is kérheted, így vezeték nélküli töltésre gyárilag nem alkalmas iPhone, régebbi és újabb Androidos, illetve Windows Phone készülékekkel is kompatibilis lesz a Qi töltős autós konzolod.

Q-Car Charger termékadatok:
Védelem:  Túltöltés elleni védelem / Rövidzárlat elleni védelem / Túlfeszültség elleni védelem
Funkciók:  Vezeték nélküli töltés Qi szabvány
Tartozékok:  USB kábel / Magyar nyelvű használati utasítás / Szélvédő konzol, teleszkópos 360 / Szivargyújtó töltő
Output:  DC 5V 1A / DC 9V max 2A
Portok:  Micro USB input / USB output
Alapanyag:  ABS műanyag
Méret:  144 x 90 x 25 mm
Kapacitás:  5 W / 10 W

  • 1. csatlakozó típusa:   Micro USB
  • Alap szín:   Fekete
  • Anyag:   ABS műanyag
  • Egyéb:   Beépített gyorstöltővel,Szélvédőre rögzíthető,
  • Eszköz kompatibilitás:   Univerzális
  • Magasság (max.):   2,5
  • Márka kompatibilitás:   Univerzális
  • Mélység (max.):   14,4
  • Szélesség (max.):   9
  • Típus:   Autós mobiltartó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Quazar Q-Car fekete autós telefontartó konzol és vezeték nélküli gyorstöltő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük