NITEBIRD WB2 SMART/E27/230V/8W/hangvezérlés/távoli vezérlés/ütemezés/dimmelés/fehér/Smart WI-FI-s LED izzó

Ft3.395,47

A WB2 egy Smart izzó, amely kompatibilis az Alexa, a Google home és a Siri rendszerekkel. Erős meleg A19 fényt bocsát ki, amely könnyen tompítható és igényeinkhez igazítható. Normál E27 aljzathoz illeszkedik. A nagyon alacsony, 8 W-os energiafogyasztás biztosítja a szokásos 75 W-os izzó fényerejét, miközben energiát takarít meg.

Hangutasítással vezérelheti az izzókat
Az okos izzó az Alexa, a Google Assistant és a Sirivel is együttműködik. A hangutasításoknak köszönhetően bármikor be- és kikapcsolhatja a lámpát, elindíthatja az olvasási módot, vagy átválthat más módokra. Csak használjon egyszerű hangutasítást (pl. Alexa, tompítsd a nappali izzót 50% -ra). A világítás testreszabása még soha nem volt ilyen egyszerű!

Tervezze meg a fény intenzitását

Az alkalmazás lehetővé teszi az izzók működésének részletes ütemezését is. Automatikusan bekapcsolhatnak, mielőtt felébredne, vagy kikapcsolhatnak, amikor alszik. Lehetősége van időzítő bekapcsolására is. A megfelelő menetrend megtervezésével a fényerő intenzitását az igényeinek megfelelően is beállíthatja, hogy pihentető és kényelmes légkört teremtsen.

A világítást bárhonnan vezérelheti
Az alkalmazás segítségével vezérelheti okos izzóját, bárhol is legyen, akkor is, ha távol van otthonától.Ezenkívül lehetővé teszi az izzók csoportosítását és egy gombnyomással történő vezérlését.

Egyszerű energiatakarékosság
A smart 8W-os LED-es izzó megfelel egy hagyományos 75W-os izzó megvilágításának. Ennek köszönhetően könnyedén megtakaríthat akár 80% energiát. A készülék felszereléséhez egyszerűen csavarja be a szokásos E27 aljzatba – nincs szükség adapterre! Az izzó élettartama körülbelül 20 000 óra.

Műszaki adatok

Távoli hozzáférés a Gosund APP segítségével
Bemeneti feszültség: 110–250 V AC, 50 / 60Hz
Teljesítmény: 8 Watt, 800 lumen, 75 Wattos izzóval egyenértékű
Színhőmérséklet: 2700K
LED szín: White
E27 foglalat (EU)
Hangvezérlés, az Amazon Alexa, a Google Assistant
WIFI távvezérlés
Dimmelés
Ütemezés
WI-FI hálózat: 802.11 b/g/n (2,4 GHz-es)
Élettartam> 20000 óra
Méretek 117/60/60 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„NITEBIRD WB2 SMART/E27/230V/8W/hangvezérlés/távoli vezérlés/ütemezés/dimmelés/fehér/Smart WI-FI-s LED izzó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük