NITEBIRD SL3 10m/12V/1A/hangvezérlés/távoli vezérlés/ütemezés/zene és APP vezérlés/Smart Wi-Fi-s RGB LED szalag

Ft14.802,61

Gosund SMART WiFi RGB LED szalag
A 10 m hosszú Gosund okos LED-szalag csodálatos és hangulatos világítást biztosít otthona számára. További előnye a távvezérlés lehetősége egy olyan alkalmazás által (Gosund app), amely elérhető android és iphone mobil eszközök számára, valamint olyan intelligens hangsegédek segítségével, mint az Amazon Alexa és a Google Home. Szabadon szabályozhatja a világítást, akkor is, ha az otthonán kívül tartózkodik. A szalag támogatja a WiFi 2,4 GHz-es sávot.

Fény a zene ütemére
A szalagon található beépített mikrofonnak köszönhetően a készülék olyan üzemmódban működhet, amely a fényt a zene ütemére változtatja. Ez a megoldás tökéletes lehet például otthoni bulik során, ezzel is egyedi hangulatot teremtve.

Különféle üzemmódok
A LED-szalag lehetővé teszi akár 8 üzemmód vagy jelenet beállítását is, amelyeknek köszönhetően otthona egyedi karaktert nyer. Állítsa be a világítást a hangulatához, és élvezze az egyedi hangulatot. Remek megoldás lehet – a fürdőszobában, a konyhában, a nappaliban, a mennyezeten, a lépcsőn, az íróasztalnál vagy a TV körül.

Korlátozás nélkül
Az alkalmazás segítségével létrehozhat egy szalagcsoportot, és mindet egyszerre vezérelheti. Ennek köszönhetően időt takarít meg, amikor úgy dönt, hogy szabványosítja az otthoni világítást. Az alkalmazást megoszthatja másokkal is, így ők is kényelmesen vezérelhetik a ledszalagot.

Műszaki adatok

SMART WI-FI RGB LED szalag
10m
12V/2A
Hangvezérlés – Google és Amazon
Távoli vezérlés
Ütemezés
Zene és APP vezérlés
USB csatlakoztatás
Vezeték nélküli hálózat: Wi-Fi 2.4GHz 802.11b/g/n

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„NITEBIRD SL3 10m/12V/1A/hangvezérlés/távoli vezérlés/ütemezés/zene és APP vezérlés/Smart Wi-Fi-s RGB LED szalag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük